Jilain

Veelgestelde vragen

Algemeen

Neem contact op met de klantenservice of mail naar info@jilain.com met referentie: Jilain dealerschap.
Ja, dit is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met de klantenservice of mail naar info@jilain.com met referentie: architect.

Voor persgerelateerde vragen en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met onze e-mailadres: info @jilain.com of bellen naar 06 20 58 46 79. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op persverzoeken.

Laadpaal

De laadpaal geef heeft een maximale levertijd van zes maanden. Uw laadpaal speciaal op maat met de hand wordt vervaardigd. Hier zit veel verwerkingstijd in.

De Jilain Eden laadpaal kan twee auto’s  tegelijk laden. Er kan een auto worden geladen met  de vaste laadkabel en een met de one hand shutter met een externe laadkabel.

Het maximale vermogen per laadpunt is 22 kWh. De laadpaal leveren het aan één voertuig met een ingangsvermogen van 1x 32A of bij twee voertuigen als het ingangsvermogen is gevoed met 1x 64A of 2x 32A.

De duurtijd van elektrisch laden hangt af van de grootte van je accupakket en hoeveel stroom je auto kan opnemen. 

1-fase en 3-fase zijn termen die worden gebruikt om de aansluiting van elektrische stroom op een gebouw of woning te beschrijven. Een 1-fase aansluiting heeft één fase en één nuldraad, terwijl een 3-fase aansluiting drie fasen en één nuldraad heeft.

Het verschil tussen een 1-fase en 3-fase aansluiting is het aantal stroomdraden dat wordt gebruikt. Een 1-fase aansluiting heeft slechts één stroomdraad en één nuldraad, terwijl een 3-fase aansluiting drie stroomdraden en één nuldraad heeft. Dit betekent dat een 3-fase aansluiting meer stroom kan leveren dan een 1-fase aansluiting.

Als u niet zeker weet welk type aansluiting u nodig heeft, neem dan contact op met uw Jilain of uw eigen gekwalificeerde elektricien. Wij of zij kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste aansluiting voor uw laadpaal en kunnen u ook adviseren over eventuele aanpassingen die nodig zijn om uw elektrische systeem te upgraden.

Het plaatsen en configureren van een laadpaal kan een complex en gevaarlijk proces zijn. Het vereist specifieke kennis van elektrische systemen en de nodige veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Daarom wordt het ten strengste afgeraden om zelf een laadpaal te plaatsen en configureren, tenzij u een gekwalificeerde elektricien bent met de juiste ervaring en vaardigheden.

Er zijn verschillende redenen waarom het gevaarlijk is om zelf een laadpaal te plaatsen en configureren. Ten eerste kunnen er ernstige elektrocutiegevaren optreden als u geen ervaring heeft met het werken aan elektrische systemen. Daarnaast kan het onjuist configureren van de laadpaal ertoe leiden dat het apparaat niet correct werkt, wat leidt tot een verhoogd risico op brand en andere gevaren.

Raamtrekker

De maximaal levertijd is vier maanden.
In overeenstemming kan de trekker worden bezorgd of het kan worden opgehaald bij een Jilain aangesloten juwelier.